19/06/2024

Vimma

Pokerimusiikkilehti

Miksi pokerinpelaajat kuuntelevat musiikkia pokeriturnausten aikana

2 min read
Miksi-pokerinpelaajat-kuuntelevat-musiikkia-pokeriturnausten-aikana

Monet ihmiset kiistelevät vieläkin siitä, pitäisikö ammattilaispokerinpelaajien kuunnella musiikkia online-turnausten aikana. On niitä, jotka sanovat, että se häiritsee heitä, joka johtaa siihen, että he eivät voi lukea muiden pelaajien liikkeitä ja jäävät paitsi hyvistä tilaisuuksista.

On kuitenkin toinen ryhmä, ne jotka tukevat ja kannustavat pelaajia kuuntelemaan musiikkia heidän osallistuessa tärkeisiin online-turnauksiin.

Auttaako se?

Miksi pokerinpelaajat kuuntelevat musiikkia pokeriturnausten aikana Auttaako se - Miksi pokerinpelaajat kuuntelevat musiikkia pokeriturnausten aikana

Olemme tottuneet kohua herättäviin pelaajiin, jotka pitävät päässään kuulokkeita tärkeiden turnausten aikana.

Monella huippupelaajalla on taipumusta pelata käyttäen kuulokkeita, ainakin online-turnausten alkuvaiheissa. Mutta mitä musiikkia he kuuntelevat?

Valitut pelaajat

Miksi pokerinpelaajat kuuntelevat musiikkia pokeriturnausten aikana Valitut pelaajat - Miksi pokerinpelaajat kuuntelevat musiikkia pokeriturnausten aikana

Saadaksemme vilkaisun siitä, mitä huippupelaajat kuuntelevat, kysyimme Antonio Esfandiarilta, Phil Iveylta, Phil Hellmuth Jr:lta ja Daniel Negreanulta, jotka kaikki tunnetaan siitä, että he kuuntelevat musiikki pokeriturnauksissa, ja me saimme erilaisia vastauksia heidän musiikkivalinnoistaan.

Daniel Negreanu sanoi, että hän kuuntelee aina rentouttavaa uuden ajan musiikkia. Hän kutsui sitä ”hierontamusiikiksi” haastattelun aikana. Hänen soittolistallaan on myös Missy Elliotia, kun hän tarvitsee jotain nopeatempoista.

Phil Hellmuth toisaalta kuuntelee yleensä 80- ja 90-luvun rock- ja rapmusiikkia ja on jatkanut sen kuuntelemista jo pitkään. Hän on yksi ensimmäisistä pelaajista, joka teki siitä suosittua.

Mike Sextonilla on erilainen lähestymistapa, hän sanoo, että inspiroituu vanhasta pokerimusiikista. Hän mainitsi vanhan countrykappaleen Amarillo Slimistä ja myös kappaleen Puggy Pearsonista.

Mikä vain tapaus onkin, musiikin kuuntelu on OK, jos se ei häiritse sinua. Kokeile sitä seuraavan online-pokeripelisi aikana ja päätä, toimiiko se sinulle.

About Author