23/07/2024

Vimma

Pokerimusiikkilehti

7 kappaletta, joita kuunnella ennen pokeriturnausta

2 min read
7-kappaletta-joita-kuunnella-ennen-pokeriturnausta

Musiikki on suuri osa elämäämme, ja monet meistä pääsevät hyvälle tuulelle kuunnellen tiettyä kappaletta tai artistia. Jopa urheilutähdet kuuntelevat suosikkikappaleitaan ennen kilpailua, näemme sitä koko ajan.

Mitä tulee pokeriturnauksiin, korkean profiilin pelaajia nähdään jopa käyttäen kuulokkeita otteluiden aikana.

Jos harkitset meneväsi pokeriturnaukseen hauskanpidon takia, tai valmistaudut pokeri-iltaan ystäviesi kanssa, sinun täytyy tietää, mitä kappaleita voit kuunnella parantaaksesi pelitaitojasi.

Tässä jaamme joitakin vanhoja sekä klassikoita, jotka ovat täydellisiä. Nauti soittolistasta.

Pumped Up Kicks – Foster the People

Otsikko kertoo kaiken tästä kappaleesta, ja sanoitukset eivät petä tässä Foster The Peoplen kappaleessa. On helppoa siirtyä transsiin kuunnellen tätä kappaletta, siihen pisteeseen, että innostut. Sanoiko vokalisti, että meidän täytyy juosta nopeammin kuin hänen aseensa? Ai.

Pop your Balloon – Beastie Boys

Saatat ajatella, että tämä kappale ei ole asianmukainen, mutta voit innostua enemmän siitä ideasta, että voit tulostaa rahaasi. Me kaikki olemme unelmoineet siitä, mutta emme ole rikollisia. Meillä on kuitenkin tämä kappale.

7 kappaletta joita kuunnella ennen pokeriturnausta Pop your Balloon – Beastie Boys - 7 kappaletta, joita kuunnella ennen pokeriturnausta

Light Up – Drake

Tämä on yksi optimistisimmista kappaleista luettelossa, mutta suurin osa ihmisistä ei keskity sanoitukseen. Basso on yli asteikon ja jos ollaan rehellisiä, jotkin sanat sopivat hyvin teemaan.

Public service Announcement – Jay Z

Tämän kappaleen sanoitus saa sinut varmasti innostumaan tai sinua ei ole tehty pokeriotteluihin. Sanat ”Salli minun esitellä itseni uudelleen, nimeni on HOV” laittavat sinut varmasti headbangaamaan heti kun kuulet sen.

Taking Care of Business — Bachman Turner Overdrive

Suurten panosten pelaajat eivät ole ainoita, jotka nousevat ylös aikaisin aamulla, tai ainoita, jotka alkavat tehdä töitä yhdeksältä. He kuitenkin tietävät, kuinka huolehtia liiketoiminnasta. Vaikka tämä kappale ei liity pokerin pelaamiseen, jotkin sanat ovat sopivia.

Killing in the Name – Rage Against the Machine

Vaikka sanoitukset eivät liity mitenkään hauskanpitoon, uhkapelaamiseen, rahan takomiseen tai optimismiin, kappale itsessään on yksi parhaista. Kuuntele tätä kappaletta ja innostu, se on mahtava.

Eye of the Tiger – Survivor

Tätä ei tulisi selittää mitenkään, se on ilmeinen valinta mille vain vastustajalle, joka haluaa innostua ennen kilpailua. Tämä on ikuinen klassikko ja on aina tehokas tähän tarkoitukseen. Kokeile itse ja riko ennätykset!

Pokerin pelaaminen ei ole helppoa ja mitä enemmän ymmärrät peliä, sitä enemmän sinun täytyy keskittyä siihen. Nämä kappaleet auttavat sinua siinä kun haluat osallistua turnaukseen. Onko sinulla jo oma suosikkisi?

About Author