23/07/2024

Vimma

Pokerimusiikkilehti

Lisää tietoa Vimmasta

Lisää tietoa Vimmasta - Lisää tietoa Vimmasta

Suurin osa ihmisistä ajattelee, että ammattilaispokerinpelaajaksi tuleminen riippuu täysin onnesta. Pokerinpelaajat kuitenkin pitävät mielensä stimuloituneena kuunnellen musiikkia, kun he pelaavat ja tarkastelevat muita pokerinpelaajia.

Tämä sen takia, koska musiikki auttaa keskittymään tekemiseen, joka vuorostaan parantaa pokeristrategiaa.

Kun aivot siirtyvät levolliseen tilaan, ne tuntevat musiikin rytmin keskittyessään tiettyyn tehtävään.

Musiikin kuuntelun eduista oppiminen teki minusta Scott Malonesta, tämän lehden luojasta, tietoisemman siitä, kuinka helppoa paremmaksi tuleminen pelaajana on ja kuinka hyödyntää taitoja.

Vimma.info on pieni lehti, joka on omistautunut pokerimusiikkiin liittyvään sisältöön. Tällä sivustolla me jaamme hyödyllistä tietoa siitä, kuinka voit parantaa taitojasi pokerinpelaajana, sekä soittolistoista, joista voit nauttia pelatessasi pokeria, tai kuinka tehdä musiikkia.

Toiset aiheet, joita käsittelemme sivustolla, sisältävät strategiat voittaa lisää rahaa, tiedetutkimuksia, jotka todistavat, että musiikki on hyväksi pokerinpelaajille ja minkä tyyppiset kappaleet parantavat taitoja eniten.

Jos haluat löytää loistavia soittolistoja, jotka auttavat sinua keskittymään, joka johtaa suurempiin voittoihin, Vimma on siihen hyvä paikka.