23/07/2024

Vimma

Pokerimusiikkilehti

2 pokeritaideteemaista tapahtumaa, joista sinun tulisi tietää

2 min read
2-pokeritaideteemaista-tapahtumaa-joista-sinun-tulisi-tietää

Vie vain hetken katsella ympärilleen ja huomata voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, kasinoita ja keitä vain, jotka etsivät rahaa rahoittaakseen hyviä projekteja yhteisölle.

Siitä huolimatta on olemassa tapahtumia, joita järjestävät pienemmät järjestöt, jotka haluavat kertoa ideoistaan. Tässä on kaksi pokeritaideteemaista tapahtumaa, joista sinun tulisi tietää, joten varaa päivämäärä ja varaa lippusi.

Blue Line Artsin All-In for the Arts -pokeriturnaus– Roseville, Yhdysvallat

2 pokeritaideteemaista tapahtumaa joista sinun tulisi tietää Blue Line Artsin - 2 pokeritaideteemaista tapahtumaa, joista sinun tulisi tietää

Blue Line Arts on taiteeseen keskittyvä galleria ja taidekeskus, joka perustettiin 60-luvun lopussa ja sen päätavoite oli tukea taidetta yhteisön sisällä. Sinun on oltava 21-vuotias tai vanhempi ottaaksesi osaa tapahtumaan.

All-In for the Arts -pokeriturnaus on tapahtuma, joka omistautuu Texas Hold’em pokeriin, ja jossa ruoka, livemusiikki ja alkoholi sekoittuvat parantaakseen kokemusta.

Haamanin talo on taustana tälle tapahtumalle, jossa pokerinpelaajat, lahjoittajat ja komitean jäsenet kerääntyvät auttaakseen hyvää tarkoitusta. Tämän vuoden lahjoituksia käytetään remontoimaan päämajan rakennusta ja valaistusjärjestelmää.

Liput peliin ovat jo nyt myynnissä Blue Line Artsin jäsenille 25:llä dollarilla ja 30:llä dollarilla muille. Katsojilta ja kumppaneilta veloitetaan 15 dollaria taidegallerian jäsentä kohden ja 20 dollaria ei-jäseniltä.

Kolme parasta tapahtuman pelaajaa voittavat loistavia palkintoja ja muita palkintoja annetaan ensimmäisestä suorakädestä tai kuningasvärisuorasta.

Downtown’s Fort Collins Monthly Poker Night – Ace Gillett’s hyötyy Hook Artsista

2 pokeritaideteemaista tapahtumaa joista sinun tulisi tietää Downtown’s Fort Collins - 2 pokeritaideteemaista tapahtumaa, joista sinun tulisi tietää

Off the Hook Arts on pieni järjestö, joka rakastaa muusikkojen ja artistien tukemista samalla kun he parantavat yhteisöä. 3. lokakuuta tapahtuma tapahtuu Downtown Fort Collinsissa.

Ihmisten on oltava 18 vuotta tai vanhempia ottaakseen osaa tapahtumaan ja heidän on maksettava 10 dollaria aloittaakseen pelaamisen.

Armstrong Hotel on yksi pääsponsoreista tapahtumaan, jossa osallistujat koettavat voittaa yhden kolmesta upeasta palkinnosta. Ensimmäinen palkinto on maksettu hotelliyö, toinen on 50:n dollarin Ace Gilletin lahjakortti, ja kolmas on 10 dollarin lahjakortti myymälästä.

Ihmiset voivat syödä maukasta ruokaa, juoda herkullisia shotteja ja cocktaileja, kuunnella livenä jazzmusiikkia ja pitää hauskaa ystäviensä ja perheensä kanssa samalla kun he tukevat yhteisön kehittymistä.

Tämän tapahtuman päätavoite on käyttää musiikkia keräämään ihmisiä yhteen ja nauttia musiikin voimasta. Tule ja pelaa pokeria, ansaitse palkintoja ja nauti auttaessasi ihmisiä osallistumalla tapahtumaan.

Jos olet taiteen ystävä ja innokas pokerinpelaaja, voit ottaa osaa näihin tapahtumiin. Käytä hieman rahaa taiteeseen ja saat samalla kokemusta pokeriturnauksista ja sinusta tulee parempi pelaaja nopeasti.

About Author