26/05/2024

Vimma

Pokerimusiikkilehti

Pokeriin liittyvät kirjat

Pokeriin liittyvät kirjat - Pokeriin liittyvät kirjat

Pokeri vaatii älykkyyttä ja pelaajien täytyy pystyä keskittymään moneen eri asiaan samaan aikaan, kuten esimerkiksi miten vastustajat pelaavat ja kuinka itse pelaa, jos huomaa bluffin.

Vaikka suurin osa ihmisistä parantaa mieluummin taitojaan katsomalla muita, monet lukevat mieluummin kirjoja.

Jos luet mieluummin kirjoja videoiden katsomisen sijasta, tämä pokeriin liittyvien kirjojen luettelo on loistava lisä repertuaariisi.

David Sklanskyn The Theory of Poker

Kirja on kaunis työ, joka keskittyy kaikkeen pokeriin liittyvän selittämiseen, sen teoriaan, kuinka harjoitella näitä käsitteitä ja kuinka hallita bluffaaminen. The Theory of Poker on myynyt yli 300 000 kopiota maailmanlaajuisesti.

Phil Gordonin Little Green Book

Phil Gordon on entinen ammattilaispokerinpelaaja, joka voitti monia turnauksia uransa aikana. Nyt kun hän on eläkkeellä, hän jakaa strategiansa. Tämä kirja on täynnä vinkkejä, temppuja ja strategioita, joita voit kokeilla pelatessasi.

Älä epäröi lukea tätä kirjaa, sillä sen avulla voit aloittaa matkasi pokerinpelaajana.

Bill Chenin The Mathematics of Poker

Tämä kirja selittää kaikki matemaattiset työkalut ja tekniikat, joita pelaajien on käytettävä pokerin pelaamisen aikana. Pokeri perustuu määrälliseen ja tilastolliseen analyysiin, joka sallii pelaajien ennustaa pelejä.

Tämä kirja on loistava lukutoukille, jotka haluavat mieluummin akateemisen kuin oikean elämän kokemuksen.

Mike Caron The Body Language and Psychology of Poker

Mike Caro valaisee tietämyksensä liittyen hämäämiseen ja fyysiseen käytökseen. Kirja esittää paljon vinkkejä, joita voit seurata lukeaksesi vastustajasi käytöksen ja fyysiset liikkeet.

Nämä kirjat ovat loistava lisä jokaiselle innokkaalle pokerinpelaajalle, sillä ne kertovat kaikki pokerin perusasiat ja niiden takana olevan tieteen. Tee muistiinpanoja ja hyödynnä näitä vinkkejä parantaaksesi keskittymistä ja analyyttisiä taitoja.